За нас

Какво представлява Картбланш?

Картбланш е специално разработена партньорска мрежа за отстъпки в повече от 1500 обекта на територията на София.

Кой стои зад проекта Картбланш?

Картбланш е продукт на Ител ЕООД. Компанията е на пазара от 2001 г., като основната и дейност е свързана с IT технологии, Интернет реклама и услуги. Ител ЕООД е автор на успешния интернет продуктов Catalog.bg.

Картбланш започва като идеен проект през 2010 г и е приет изключително радушно от неговите партньори - търговските обекти предоставящи отстъпки на крайните потребители чрез картата.Основната идея на Картбланш е да обхване потребителската кошница на крайните клиенти и да им предоставя отстъпки за всяка използвана услуга и закупен продукт. В Картбланш влизат търговски обекти от всеки бранш, което прави картата изключително полезен и гъвкав продукт.Ползите за Вас са:

  • повече потребление
  • повече отстъпки
  • повече спестени пари

Картбланш не е обикновенна карта. При нея не се използват процедури, като събиране на точки или трупане на бонуси при покупки. Картбланш е съвкупност от измерими ползи,лекота на пазаруването и стилен дизайн, които улесняват крайния потребител в забързаното ежедневие. Събрала в себе си над 1500 търговски обекта, тази карта буквално може да бъде използвана на всяка крачка. Тя Ви предоставя отстъпки, когато се храните, когато спортувате, когато пазарувате или просто се забавлявате. Посланието, което носи със себе си е улеснение за Вас и месечния Ви бюджет. Продукта е уникален по своему, защото събира не 100, не 200,а повече от 1500 обекта.
Сигурни сме, че Картбланш ще Ви донесе повече от всичко.

Препоръчани

Новини

Показват макет на бъдещия парк в Петрич

21.10.2016 13:55Източник: Dariknews.bg

След години чакане днес беше представен в детайли проектът за градски парк на Петрич. Макетът онагледява всичко, което ще бъде изградено на площ от ...

Шофьор и пешеходка пострадаха при катастрофи в Гоцеделчевско

21.10.2016 12:11Източник: Dariknews.bg

Мъж пострада, след като катастрофира с автомобила си край гоцеделчевското село Мусомища. Инцидентът е станал на 20 октомври около 12.35 часа на ...